HÉ jij DAAR.

Met onze originele uitstraling en verfrissende blik op catering biedt Bourgondisch Genieten een smakelijke invulling voor zowel het eten en drinken als de aankleding tijdens uw evenement.

Onze klanten beoordelen ons met een gemiddelde van:

4,8
4.6/5

Heeft u een smakelijke ervaring die u graag met ons wilt delen? Wij ontvangen graag uw ongezouten oordeel over uw ervaring met Bourgondisch Genieten.

Loes Sleutjes
Loes Sleutjes
Lees verder
Bourgondisch Genieten heeft bij ons een walking dinner georganiseerd vanwege een jubileum! Was super: heerlijke gerechten, mooi uitgeserveerd, top! Veel complimenten van onze gasten gehad, een aanrader!
 Sebastiaan van de Geer
Sebastiaan van de Geer
Lees verder
Afgelopen dinsdag een super lekkere en gezellige kookworkshop gehad. Thema "smaak van het seizoen" alles goed geregeld en een leuke avond. Luuk bedankt en succes met al je ideeën.
 Judith Janssen-van Den Berg
Judith Janssen-van Den Berg
Lees verder
Vanavond een workshop fingerfood gehad. Heel mooi menu met goede en lekkere producten! Ondanks dat de workshop druk was, had hij alle tijd en had hij goed overzicht wat er gebeurde! Een aanrader!
Ed Baten
Ed Baten
Lees verder
Cateraar met visie. Heerlijk genieten van een BBQ van het "Green Egg" robust en modern. Frietje / hamburger tot uitgebreide catering en alles uit eigen keuken en eigen materialen.
 Peggy Loch
Peggy Loch
Lees verder
Wat een toppertjes! Lekkere hapjes en leuke mannen!! De Ladies Night bij Theater aan de Parade is helemaal geslaagd. Alleen maar complimentjes gehad over de hapjes! Dankjewel!!
 Efi Princen
Efi Princen
Lees verder
Eigenaar Luuk kookt met passie. Dit is terug te zien en vooral proeven in de heerlijke gerechten! Bourgondisch Genieten is echt een aanrader.
Previous
Next

EVEN KENNIS MAKEN...

Bourgondisch Genieten is geboren vanuit de waardering voor lekker en eerlijk eten. Op jonge leeftijd ontwikkelde eigenaar Luuk Sluijter al een passie voor koken en gastheerschap. Na het afronden van zijn opleiding aan de Hogere Hotelschool in Den Haag heeft hij inspiratie opgedaan in onder andere New York, Londen, Australië, Nieuw-Zeeland en Azië.

Hierbij heeft hij zijn bourgondische roots echter nooit uit het oog verloren en hij heeft hard gewerkt om van zijn passie zijn beroep te kunnen maken. Samen met zijn team zorgt hij, ongeacht de wensen, dat het een culinair succes wordt.

Wij streven naar maximale kwaliteit in onze culinaire dienstverlening. Zowel het gebruik van de beste ingrediënten gecombineerd met de juiste bereidingswijze en onze creatieve presentatie dragen hieraan bij. Al onze gerechten zijn ambachtelijk bereid en huisgemaakt. Heeft u speciale wensen, een dieet of allergie? Geen probleem! Wij kunnen het aanbod zo samenstellen en aanpassen dat het voldoet aan uw verwachtingen.

Met onze originele uitstraling en verfrissende blik op catering biedt Bourgondisch Genieten een smakelijke invulling voor zowel het eten maar zeker ook het drinken tijdens uw evenement. Want wat is er nu makkelijker dan de culinaire invulling en het drankarrangement volledig op elkaar te hebben afgestemd? Grootschalig, kleinschalig, eenmalig of terugkerend.

Wilt u een evenement organiseren? Wij gaan deze uitdaging graag met u aan, zodat u de rust en vrijheid krijgt om te genieten

Eigenaar Luuk Sluijter (29)

De mogelijkheden zijn eindeloos...

De mogelijkheden bij Bourgondisch Genieten zijn eindeloos! Ons motto luidt: ‘Alles is mogelijk, en wat niet mogelijk is maken we mogelijk’. Ons doel is om u op uw bruiloft, bedrijfspresentatie of ander bijzonder evenement een sublieme ervaring te laten beleven, waarbij het thema van uw bijeenkomst of DNA van uw bedrijf centraal staat. Van exclusieve fingerfood tot een bourgondisch buffet: wij blijven u verrassen….met smaak!

Een luisterend oor...

Deze kernwaarden spelen niet alleen een rol tijdens uw evenement, ook de fase voorafgaand aan het evenement vinden wij minstens even belangrijk. Het plannen van uw evenement is een hele klus waar veel bij komt kijken. Goed luisteren naar de wensen van onze gasten en deze vertalen in een totaalconcept is een belofte die wij graag waar maken.

Laat hier uw telefoonnummer achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.