CONCEPTEN.

De mogelijkheden bij Bourgondisch Genieten zijn eindeloos! Ons motto luidt: ‘Alles is mogelijk, en wat niet mogelijk is maken we mogelijk’. Ons doel is om u op uw bruiloft, bedrijfspresentatie of ander bijzonder evenement een sublieme ervaring te laten beleven.

Ben jij klaar voor een nieuwe blik op catering met creatieve presentatie en een totale versbeleving?

buffetten

Door de grote vraag naar ontbijt-, lunch- en diner buffetten heeft Bourgondisch Genieten een speciale food-webshop ontwikkeld genaamd ”Zinin Catering”. Op deze manier kunt u gemakkelijk uw eigen buffet uitzoeken en bestellen. U hoeft enkel de stappen van de webshop te doorlopen. Natuurlijk bestaat ook de mogelijkheid om u wensen telefonisch met ons te bespreken. Wij kunnen u dan een passend advies geven en de bestelling voor u aanmaken.

Walking diner

Netwerken en dineren tegelijk met een informele inrichting van statafels. Een walking dinner bestaat uit verschillende kleine gerechtjes geserveerd op kleine bordjes, bakjes, pannetjes of glaasjes, allemaal handzaam met een vorkje te eten. Hier en daar wordt een uitstapje gemaakt met een heerlijk streetfood item, zoals Pulled Pork. De streetfood items zijn gerechtjes ‘van de straat’ uit verschillende lan- den, op een creatieve wijze gepresenteerd.

sit down dinner

Het blijft een van onze favoriete! Lekker tafelen, je hebt langer de tijd om met je gasten te praten en te genieten van al het lekkers wat gedurende de avond langs komt.  Wanneer je écht een speciale gelegenheid hebt, dan is een sit-down dinner perfect. Wij creëren een ware restaurant ervaring maar dan bij u op kantoor, thuis of andere locatie.

Terwijl onze chef zich bezig houdt met het eten, zorgt ons bedienend personeel ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt. We zorgen voor de inrichting, de tafelindeling, mastiek, de lekkerste gerechten en bijpassende wijnen. Jullie hoeven alleen te genieten.

Fingerfood

U heeft iets bijzonders gepland, een feestje of borrel of juist een belangrijk evenement of presentatie. Verwacht meer dan een standaard toastje en reken op creative smaakmakende happen die u met trots aan uw gasten serveert.

Verschillende hapjes met allerlei smakelijke ingrediënten, zodat iedereen kan genieten.

Laat uzelf volledig gaan en geniet van het fingerfood, die net even dat beetje extra geven aan uw feest, presentatie of borrel. U kan hierbij uiteraard uw wensen aangeven zodat wij van Bourgondisch Genieten bijpassende smakelijk hapjes kunnen ronddelen.

barbecue

Niets is zo puur als in de buitenlucht heerlijke gerechten bereiden. Met de mobiele buitenkeuken van steigerhout creëren we de perfecte setting voor uw buitenevenement. Super malse kippendij, mooi gegrilde lamskoteletjes of een geweldig stuk bavette.

Niets is standaard, u bepaalt zelf wat u uw gasten wilt serveren. Dat ze zullen genieten staat vast!

Video afspelen

Bruiloft

Door onze persoonlijke benadering en professionele aanpak maken wij van de belangrijkste dag van uw leven een onvergetelijke beleving. Bourgondisch Genieten heeft alles in huis om uw bruiloft tot een groot succes te maken. Denkt u daarbij niet alleen aan drankjes en een heerlijke maaltijd, maar ook aan de styling en inrichting van uw bruiloft. Of u nu uw bruiloft in uw tuin of op een geweldige locatie in Brabant wilt organiseren, Bourgondisch Genieten staat klaar om u te ondersteunen. Eerder mochten wij een festival bruiloft organiseren. Een impressie hiervan vindt u in de video hiernaast.

uitvaart

Als de gemiddelde Nederlander denkt aan uitvaartcatering, poppen er al gauw termen als ‘een plakje cake’ en ‘thee of koffie’ op. De samenkomst na de plechtigheid kunt u echter met heel veel bijzondere en lekkere hapjes invullen. Want waarom zou u voor dat ene plakje cake kiezen, als de persoon in kwestie heel erg dol was op een goede bbq bijvoorbeeld? Net zoals met het rouwdrukwerk en de decoratie van de uitvaartlocatie, kunt u ook met de catering een persoonlijke stempel op het afscheid drukken.

festivals

Enhousiast, gedreven, ervaren en gastgericht. dat is hoe wij ons zelf graag omschrijven. met ervaring op evenementen als pinkpop, pukkelpop, paaspop, rock werchter, soul live, jazz in duketown voelen wij ons thuis op het festivalterrein. de invulling van losse foodstands, crewcatering en de totaalcatering van uw festival bespreken wij graag onder het genot van een hapje en drankje. wij nemen maar al te graag wat werk uit handen, zodat jullie de focus op andere zaken kunnen leggen.

dorstlessers

De belangrijkste elementen voor een geslaagd evenement zijn vaak de locatie, gasten, culinaire invulling en natuurlijk het drinken. Hier mag zeker niet te weinig van zijn. Als u een feest op locatie geeft, kunt u er voor kiezen om zelf de dranken in te kopen. Vaak heeft u dan van sommige dranken veel te weinig, en van andere soorten veel te veel. Veel makkelijker is het om uw gekoelde dranken via Bourgondisch Genieten te bestellen. Bij Bourgondisch Genieten kiest u uit een uitgebreid drankassortiment met zowel alcoholvrije als alcoholische dranken. Binnen onze drank catering vindt u bijvoorbeeld koffie of thee met iets zoets, maar ook feestelijke welkomstdrankjes, wijnen, bier, sappen en frisdrank. Tevens heeft Bourgondisch Genieten haar eigen Signatuur softdrinks: verschillende huisgemaakte ice tea’s met vers fruit en munt gepresenteerd in glazen tapkannen.